Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές στα νοσοκομεία της ΘεσσαλονίκηςΕκλογές για το υπηρεσιακό συμβούλιο στην 4η ΥΠΕ χθες στην Θεσσαλονίκη.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι στα τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία που ανήκουν στην τέταρτη υγειονομική περιφέρεια, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, Αγ. Παύλος.

Πρώτη με 577 ψήφους και 34,6% βγήκε η παράταξη «Πρωτοπορία» (πρώην ΠΑΣΚΕ), δεύτερη η ΔΑΚΕ 27,9% με 465 ψήφους, τρίτη η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με 320 ψήφους και 19,2% και τέταρτο το ΠΑΜΕ 18,3% με 305 ψήφους.
Εκλεγμένοι η Αρετή Αρσενοπούλου από την Πρωτοπορία και η Βασιλική Χήτα από την ΔΑΚΕ, αναπληρωματικό μέλος ο Χρήστος Τζελέπης.
Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο (Υ.Σ.) είναι ένα πενταμελές όργανο διοίκησης και συγκροτείται από 3 διορισμένα μέλη με βαθμό διευθυντή και 2 αιρετούς εκπροσώπους για την εκλογή των οποίων συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων της 4ης ΥΠΕ. Η λειτουργία του καθορίζει όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την υπηρεσιακή κατάσταση των εργαζομένων των νοσοκομείων (αποσπάσεις, μετακινήσεις, μετατάξεις, κρίσεις, εκπαιδευτικές άδειες, πειθαρχικές ποινές κ.α.).
Για το αποτελέσματα των εκλογών μαθαίνουμε ότι ενημερώθηκε και η Φώφη Γεννηματά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την ευχαρίστηση της για τη δουλειά των «πράσινων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη. 

thessNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου