Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Με το "δεξί" ο Άρης στη σεζόν! Τριάρα στον Αιγινιακό στην πρεμιέρα του Κυπέλλου

Ο Άρης πήρε μία άνετη νίκη στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας του Αιγινιακού με 3-0 στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σκορ για τους "κίτρινους" άνοιξε ο Καπνίδης στο 19΄ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν (σε επίσημο ματς), ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του κορυφαίου του παιχνιδιού, Μιλούνοβιτς, στο 71΄ και στο 83΄. Ο Μιλούνοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς είχε δώσει και την ασίστ στο πρώτο γκολ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχοντας και φιλάλθλους της στο πλευρό της στη Βέροια είχε τον έλεγχο του παιχιδιού από το ξεκίνημα και απειλήθηκε ελάχιστα, παρουσιάζοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε γενικές γραμμές. Μετά από αρκετό καιρό αναμονής (όπως και ο Αιγινιακός βέβαια) έπαιξε το πρώτο της επίσημο ματς και έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Επίσης, πήρε και μία εύκολη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς στον όμιλο που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση.
Συνθέσεις:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη (81’ Ποσίνκοβιτς), Γκατζολάρι (60’ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (64’ Ραγγέλοφ), Πατράλης.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (75' Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (62’ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (82' Αντρέου), Καπνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου