Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ σενάριο για κωμωδία της Finos Film παραπέμπει το περίφημο σχέδιο “Πυθία”

Το πρώτο βιολίΣΕ σενάριο για κωμωδία της Finos Film παραπέμπει το περίφημο σχέδιο “Πυθία” που είχε να κάνει με την δήθεν παρακολούθηση και πιθανή δολοφονία του Καραμανλή το 2008.
Πρώην πράκτορας της ΕΥΠ που έφτιαχνε τις γνωστές πλαστές αποδείξεις στο κόλπο.
Δίωξη κατά αγνώστων για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ,


Επιπλέον στον ίδιο φάκελο υπάρχουν καταθέσεις, το 2013, μιας υπαλλήλου της ΕΥΠ που έχει αποβιώσει και ενός πρώην πράκτορα της υπηρεσίας (έχει απολυθεί με την κατηγορία της κατασκοπείας)

ότι «τον Νοέμβριο του 2005 σε ΔΗΘΕΝ συνάντηση υπαλλήλων της ΕΥΠ σε εστιατόριο στο Κολωνάκι ο βουλευτής κ. Μιχάλης Καρχιμάκης που παρίστατο είχε ζητήσει δημόσια από δύο από αυτούς (έναν άντρα και μια γυναίκα υπάλληλο) να του φέρουν απόρρητα υπηρεσιακά έγγραφα για πολιτική χρήση
,ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2013.
,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΠΛΕΞΕ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΕΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ.».
Ωστόσο ο κ. Καρχιμάκης αλλά και οι δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ αρνούνται την κατηγορία. Νομικοί μιλούν για «μια συνάντηση που δεν υπήρξε ποτέ.
Πρόκειται για μεθοδευμένη κατηγορία από ένα στέλεχος της ΕΥΠ που έχει κατηγορηθεί για σειρά παράτυπων ενεργειών και προχωρά σε εκδικητικές ενέργειες.
Μάλιστα την ίδια περίοδο το ίδιο άτομο φέρεται να είχε συντάξει με άλλους συνεργούς του πλαστές αποδείξεις που εμφάνιζαν εκπροσώπους των ΜΜΕ που είχαν ασχοληθεί με τη δράση του να παίρνουν παρανόμως μεγάλα ποσά από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου