Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης γιορτάζει 100 χρόνια και διοργανώνει "Βραδιά Γιορτής" με ελεύθερη είσοδο στο Ολύμπιον

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Η 17η Νοεμβρίου θα πρέπει να είναι μια μέρα γιορτής και όχι ημέρα καταστροφώνΘέλοντας να τιμήσει την επέτειο αυτή, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. 
Πρόκειται για μια «ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ», με ελεύθερη είσοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:30, στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Πλ. Αριστοτέλους 10). Κατά τη

διάρκεια της «ΒΡΑΔΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ» θα γίνει μια αναδρομή στην ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, από την ημερομηνία της ίδρυσής του έως σήμερα, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί η AGORA Bonus Card, η λειτουργία της, η προοπτική και η σημασία της για την στήριξη των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. 
 Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει η απονομή των Βραβείων για το Διαγωνισμό Βιτρίνας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 

Τη «ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ» θα πλαισιώσει ένα ευχάριστο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης τιμά την ιστορία των 100 χρόνων του, με μια ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ, επιθυμώντας να ανατείνει τη διάθεση του κόσμου και να αφήσει μια ευχάριστη ανάμνηση σε όλους όσους παραβρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου