Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το πρώτο βιολί: Απόπειρα «πειρατείας» από πρόσφυγες σε ασθενοφόρο στο Κιλκίς επειδή μετέφερε άλλους ασθενείς
Θύμα πυροβολισμού έπεσε νωρίτερα σήμερα ένας 45χρονος δικηγόρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον φερόμενο ως δράστη να παραδίδεται λίγη ώρα αργότερα στις Αρχές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (23-02-2017), 76χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, ο 76χρονος, μετέβη σε γραφείο το οποίο διατηρεί ο 45χρονος δικηγόρος του στο κέντρο της πόλης, όπου έπειτα από λογομαχία σχετικά με τον χειρισμό υπόθεσής του, έβαλλε εναντίον του 3 φορές με πυροβόλο όπλο (περίστροφο), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, στο δεξί χέρι και στον μηρό.
Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μετά την πράξη του ο 76χρονος, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου ανήγγειλε το περιστατικό και παρέδωσε ένα εξάσφαιρο περίστροφο με τέσσερα φυσίγγια εντός του βυκίου, οπότε και συνελήφθη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και (27) φυσίγγια, τα οποία δεν κατείχε νόμιμα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου