Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Το κακό του πρόσωπο έδειξε ο Άρης και έφυγε ηττημένος από τα Τρίκαλα

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο νικητή, ένα χαμένο πέναλτι και δύο αποβολές, ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και έμεινε πίσω στην "κούρσα" για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Οι "κιτρινόμαυροι" του Νίκου Κωστένογλου δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι, παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο και δίκαια έφυγαν χωρίς βαθμό ή βαθμούς στο "σακούλι" τους. Τα Τρίκαλα σε ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 33ο λεπτό με "δράστη" τον Μπαλμπόα.
Μάλιστα είχαν και τη μοναδική ευκαιρία να "κλειδώσουν" τη νίκη στο 58', αλλά ο Διούδης είπε "όχι" στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιαννιτσάνης.
Δύο αποβολές σε τρία λεπτά
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο, με τις δύο ομάδες να απειλούν, αλλά να μένουν αμφότερες με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκαν ο Μουμίν στο 68' και ο Ταυλαρίδης στο 71'.
Το τελικό 1-0 βρίσκει στον Άρη στο -6 από τη Λαμία και στο -9 από τον Απόλλωνα που την ίδια ώρα κέρδιζε με σκορ 4-1 τον Αιγινιακό στη Ριζούπολη.
Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88΄Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74΄Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80΄Ρομπέρ)
Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (53΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19΄Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου