Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μεταξύ άλλων, γυρίσματα από μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού

Σειρά γυρισμάτων από τηλεοπτικούς σταθμούς μεγάλης θεαματικότητας, της Ρωσίας, της Γαλλίας και του Βελγίου, πραγματοποιούνται τον Απρίλιο και τον Μάιο στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ 
σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, για την ανάδειξη δημοφιλών αλλά λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών στο εξωτερικό, 365 ημέρες τον χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα από τις 22 Απριλίου έως την 1η Μαϊου, τριμελές συνεργείο από τo μεγάλο ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι Russia 24, ταξιδεύει σε Αθήνα, Εύβοια, Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, για την παραγωγή συνολικά έξι επαγγελματικών βίντεο.
Τα βίντεο αυτά θα παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, τα αξιοθέατα, τις υποδομές και τα είδη του τουρισμού, συνολικά για την Ελλάδα και ειδικότερα γι αυτές τις περιοχές.
Στόχος της παραγωγής, όπως αναφέρει το protothema.gr, είναι να παράσχει στους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να ενημερώνουν καλύτερα τους Ρώσους τουρίστες που επιλέγουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου