Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου συντονιστής του έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου συντονιστής της ΚΟΕΣ του έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚΌπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, με απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος Βασίλης Κεγκέρογλου αναλαμβάνει ως Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής για το Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Η νέα αυτή εξέλιξη έρχεται στον απόηχο της τόσο της χθεσινής ανακοίνωσης διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου όσο και της «καθαίρεσης» του Στέφανου Ξεκαλάκη από τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού συμβουλίου από την Φώφη Γεννηματά.
O κ. Κεγκέρογλου σε δήλωσή του τονίζει ότι «με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φώφης Γεννηματά, να αναλάβω τον συντονισμό της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα και την παράταξη, θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, έχοντας την πεποίθηση ότι το ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής, Προοδευτικής Παράταξης, που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας. Έχουμε μόνο μία δυνατότητα, να πετύχουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου