Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Tζίνεβης Χάρης : Η βία είναι "προτέρημα" της Δεξιάς, κ. Μητσοτάκη!

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρης τζινεβηςΟ κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε πως "η βία προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά", όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Politico.
Ξεχνάει, προφανώς, τις φυλακές, τις εξορίες στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, τον θάνατο του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Τεμπονέρα,
του Φύσσα. Ξεχνάει, μάλλον, τους τραμπουκισμούς της δεξιάς, τους Κενταύρους και τους Ρέιντζερς, τον κ. Βορίδη με το τσεκούρι, τους μπράβους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τη βίαιη αστυνομική καταστολή επί κυβέρνησης Σαμαρά και πολλά άλλα.

Για την ανωτέρω δήλωση του κ. Μητσοτάκη, βαρύτατες ευθύνες φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, που έχουν γκρεμίσει πλήρως τον όρο "Αριστερά" με τις πολιτικές τους και επιτρέπουν στη Δεξιά να στοχοποιεί, να ραπίζει και να τσουβαλιάζει την Αριστερά.
Ο κ. Μητσοτάκης ας προσέχει, όταν προσπαθεί να "μαζέψει" τους ακροδεξιούς νεοδημοκράτες ή όταν προσπαθεί να ψαρέψει ψήφους στα πενταβρώμικα νερά της ΧΑ.
Η βία είναι βία. Δεν υπάρχει καλή και κακή. Καμία μορφή βίας δεν είναι αποδεκτή. Δυστυχώς, για τον κ. Μητσοτάκη, η ιστορία δεν παραχαράσσεται, είναι με αίμα βαμμένη. Ευτυχώς, οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες δεν έχουν κοντή μνήμη και δεν ξεχνούν τι σημαίνει Δεξιά...

Tζίνεβης Χάρης

Πολιτικός Επιστήμονας – Αν. Γραμμ. ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς – Υπ. Οργανωτικού Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσ/νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου