Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

ΚΙΔΗΣΟ για Βαρουφάκη: Να δημοσιευτούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου του 2015

Εκλογές 2015 - Επίθεση ΓΑΠ σε Φώφη και ΒενιζέλοΝα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου του 2015 για να διαπιστωθεί η ακρίβεια των ισχυρισμών Βαρουφάκη για παράλληλο νόμισμα, ζητά το
ΚΙΔΗΣΟ.
«Από τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη - αν ευσταθούν, προκύπτει ότι η ηγεσία της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν άγνοια των Ελλήνων πολιτών, σχεδίαζε την αλλαγή του εθνικού νομίσματος» υποστηρίζει το γραφείο Τύπου του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου, σε ανακοίνωσή του.
Πιο αναλυτικά, «στις εκλογές του 2015, ως αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικούσαν εντολή κυβέρνησης, δεν είπαν στους Έλληνες ότι το σχέδιο τους ήταν να αλλάξουν το νόμισμα της χώρας. Φαίνεται επίσης, ότι συζήτησαν το σχέδιο αυτό και σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου και πάλι χωρίς να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες.
Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου για να μάθουμε τελικά πόσο τυχοδιωκτικά λειτούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε τη χώρα χρόνια πίσω με τις επιλογές της», ζητά, εν κατακλείδι το Κίνημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου