Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΕΔΕΣΣΑ : ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε  το πρωί Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 ο κτηνοτρόφος Ιορδάνης Πετρίδης από το Κλεισοχώρι Έδεσσας, για τον τρόπο που επέλεξε να διαμαρτυρηθεί αλλά και  με την κατηγορία βασανισμού και εγκατάλειψης ζώων, όπου και ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης για τον ίδιο
κτηνοτρόφο υπάλληλοι της  Π.Ε. Πέλλας προσέφυγαν στον Εισαγγελέα για κατηγορίες που ειπώθηκαν  εναντίον τους .
Να αναφέρουμε και την χθεσινή μας ανάρτηση   
Από την πλευρά της η Π.Ε. Πέλλας για το χθεσινό περιστατικό και την σχετική μας δημοσίευση εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ
Σχετικά με χθεσινά δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Π.Κ.Μ. λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ορθή και πιστή τήρηση της νομοθεσίας.

Στην ίδια φυσικά κατεύθυνση, όπως όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας Π.Κ.Μ., έτσι και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής επιτελεί πολύ σημαντικό έργο προς όφελος των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας, ακολουθώντας κατά γράμμα τα όσα ο νόμος και το αρμόδιο Υπουργείο επιτάσσουν.
Ως εκ τούτου, τυχόν περιστατικά ή παράπονα πολιτών αναφορικά με τη λειτουργία της εκάστοτε Υπηρεσίας, θα πρέπει να τεκμηριώνονται και να αποδεικνύονται χωρίς να υφίσταται αυθαίρετη και αναπόδεικτη σπίλωση των Υπηρεσιών και του έργου που επιτελούν.

Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η τήρηση του νόμου είναι η κύρια υποχρέωση, η οποία δεσμεύει τους υπαλλήλους μας, στα πλαίσια πάντα της χρηστής διοίκησης και της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτήν.

7gdq4U.jpg7gdufo.jpg7gdSsr.jpg7gdnUk.jpg
TASTV.gr
Κατηγορία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου