Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Έφερε... Τούμπα το ματς με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ και πάτησε κορυφή

undefinedΣτην (άδεια) Τούμπα ισχύουν... άλλοι νόμοι! Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο 2-1 με ανατροπή και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.


Ο Δικέφαλος του Βορρά διατήρησε το απόλυτο νικών στο γήπεδό του κάνοντας το "6 στα 6" στην Τούμπα, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Οι "ασπρόμαυροι" προσπέρασαν έτσι στη βαθμολογία τον σημερινό τους αντίπαλο, Ατρόμητο, φτάνοντας τους 21 βαθμούς και αφήνοντας τους Περιστεριώτες στους 20, με την αποψινή πολύτιμη νίκη. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ατρόμητου στη φετινή Super League.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν το τελευταίο που διεξήχθη χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ εξέτισε τις 7 αγωνιστικές της ποινής του κεκλεισμένων των θυρών.
Τα γκολ της ανατροπής για την ομάδα του Λουτσέσκου πέτυχαν οι Βιεϊρίνια (με πέναλτι στο 45΄) και Κάμπος (71΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με γκολ του νεαρού Στρούγγη (22΄), που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προχθές και σήμερα έκανε ντεμπούτο με γκολ.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Μάτος και Κρέσπο στο 1΄ και στο 8΄. Ωστόσο, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 22ο λεπτό, με κεφαλιά του Στρούγγη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και τελικά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Ο Μακ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του σκόρερ του Ατρομήτου, Στρούγγη, με τον Βιεϊρίνια να εκτελεί εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 45΄. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Πορτογάλου μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και πέτυχε το γκολ της ανατροπής με τον Κάμπος στο 71ο λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρόμητου και σουτ που κόντραρε ξεγελώντας τον Γιαννιώτη. Έτσι, οι "ασπρόμαυροι" πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ (65΄Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Κάμπος, Ελ Καντουρί (84΄Σάχοβ), Μακ (78' Λημνιός), Κουλούρης.
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάνταντι): Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μαντσόν, Στρούγγης (64΄Νάτσος), Ούμπιδες, Βασιλακάκης (81΄Μενσά), Μπουσούλατζιτς (88΄Μπαστακός), Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου