Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Παράταση παίρνουν τα σχέδια βελτίωσης έως τις 2/5

Αποτέλεσμα εικόνας για agrotesΠαράταση έως τις 2 Μαΐου 2018 για την υποβολή αιτήσεων στις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 (σχέδια βελτίωσης) αποφάσισε το ΥΠΑΑΤ.Με τροποοποιητικη απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας αγροτικής πολίτικης και διαχείρισης κοινοτικών πόρων Χ. Κασίμης καθορίζονται οι νέες ημερομηνίες που αφορούν και τα δύο στάδια του προγράμματος. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τροποποιητική:
  • Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν και οριστικοποιούν ηλεκτρονικά την αίτηση στήριξης λαμβάνοντας ηλεκτρονικό αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής του αιτήματός τους. Η επιλεξιμότητα των επενδύσεων ξεκινάαπό την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της ανωτέρω αίτησης.Επισημαίνεται ότι όταν η υλοποίηση των επενδύσεων προηγείται της απόφασης ένταξης, αυτή πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου, χωρίς να υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο σε συγχρηματοδότησή της.
  • Στο δεύτερο στάδιο, έπειτα από ανακοίνωση της ΕΥΕ ΠΑΑ, οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμπληρωματικά στοιχεία τεκμηρίωσης του αιτήματος.
Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 21/12/2017. Ως καταληκτική
ημερομηνία υποβολής του πρώτου σταδίου, ορίζεται η 02/05/2018. Ως καταληκτική
ημερομηνία υποβολής του δευτέρου σταδίου ορίζεται η 05/06/2018. Ως καταληκτική 
ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου, σύμφωνα με την παράγραφο 9 της παρούσας,
ορίζεται η 20/06/2018. Η έγγραφη υποβολή της αίτησης στήριξης υποβάλλεται στη ΔΑΟΚ
του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή
του συλλογικού σχήματος.»
Μάλιστα αναφέρεται ότι τελευταία ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων για τη θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση βεβαιώσεων κ.λπ. στις ΔΑΟΚ καθορίζεται η 18/05/2018.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου