Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στη Χαλκιδική ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας

Φωτογραφία του Spyros Karanikolas.Τη Χαλκιδική επισκέφτηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας, σηματοδοτώντας, όπως δήλωσε ο ίδιος, την προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής να βρεθεί κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους. 
«Προτεραιότητά μας είναι  τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και γενικά της χώρας. Έχουμε προτάσεις για όλα τα
ζητήματα όπως η ασφάλεια των πολιτών, οι αγρότες, οι νέοι τα ζητήματα των ανέργων, των συνταξιούχων. Οι πτυχές της πολιτικής μας αγγίζουν τους μη προνομιούχους. Καταθέτουμε μια προοδευτική πρόταση και  καλούμε τις άλλες δυνάμεις να μας πούνε σε ποια σημεία συμφωνούνε».
Ο κ. Καρανικόλας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ταλαιπωρεί  τον ελληνικό λαό με ψέματα. «Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μιλά για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια αλλά οι δεσμεύσει είναι πολύ σοβαρές κυρίως για τους αδύναμους. Από τις αρχές του ‘19 θα κοπούν συντάξεις, θα κοπεί και το αφορολόγητο. Το νέο αφήγημα του πρωθυπουργού μας βρίσκει απέναντι και ζητούμε εκλογές για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός ποια κυβέρνηση θα τον οδηγήσει έξω από τη δανειακή σύμβαση», ανέφερε.
Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο εκλογών απαντώντας ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΕΝΛ,  είναι οι μεγαλύτεροι εραστές της εξουσίας και θα προσπαθήσουν να μείνουν στην καρέκλα όσο γίνεται περισσότερο».
«Μπορεί να αλλάξει κάτι στις εκλογές αν ενωθούνε όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της χώρας. Σε άλλες χώρες ομονόησαν οι πολιτικές δυνάμεις και βγήκαν πιο γρήγορα από το μνημόνιο. Χρειάζεται εθνική συνεννόηση που αρνείται ο Τσίπρας αλλά και ο κ. Μητσοτάκης. Οι Έλληνες πληρώνουν την ματαιοδοξία κάποιων να περάσουν στην ιστορία ως διατελέσαντες πρωθυπουργοί», δήλωσε ο κ. Καρανικόλας.
Ως παράδειγμα αλλαγών που μπορούν να συντελεστούν ανέφερε τα μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2060 αλλά και τη δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, στόχοι που όπως είπε είναι ανέφικτοι, αλλά μια κυβέρνηση με εθνική συνεννόηση μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί και να αλλάξει.
XalkidikiPolitiki

Φωτογραφία του Spyros Karanikolas.
Φωτογραφία του Spyros Karanikolas.
Φωτογραφία του Spyros Karanikolas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου